További termékeink
Kereső
Kiemelt termékcsoportok
Termékajánló
Termék kategóriák

Bosch GPB 18V-6 C akkus Bluetooth® Speaker (akku és töltő nélkül)

12/18 V, Bluetooth®, 5.6 kg

A termék az alábbi kategóriákban található:

Bosch 18 V -os Li-ion akkus rádiók, hangszórók

Leírás

Nagy teljesítményű helyszíni Bluetooth®-hangszóró,amely jó hangulatot ad a munkaterületen – 12 V-os és 18 V-os akkukhoz.
  • Kiváló hang Bluetooth®, USB vagy Multi-Speaker Sound használatával.
  • Zenei adatfolyamok megosztása és csatlakozás azokhoz Bluetooth®-kapcsolaton keresztül, több kompatibilis eszközön, Multi-Speaker Sound segítségével.
  • Az egyszerű felépítésnek és az akkutöltési állapot LED-jelzőfényének köszönhetően könnyen használható.
Töltsd meg a munkavégzés helyszínét kedvenc zenéddel könnyedén! A GPB 18V-6 C Professional munkahelyi hangszórónk kiváló, kristálytiszta hangot ad Bluetooth®, USB vagy Multi-Speaker Sound segítségével. A Multi-Speaker Sound lehetővé teszi a zenei adatfolyamok megosztását és az azokhoz való csatlakozást több kompatibilis eszközön, Bluetooth®-kapcsolaton keresztül. Magas hangerő-beállításának köszönhetően a zene zajos munkavégzési helyszínen is hallható. Ez az intuitív hangszóró továbbá egyszerűen üzembe helyezhető és használható. A LED-eknek köszönhetően pedig mindig tudható az akku töltési szintje. A GPB 18V-6 C Professional USB-porttal rendelkezik okostelefonok töltéséhez. Egyszerű akkueltávolítási mechanizmussal rendelkezik továbbá 18 V-os akkukhoz: egyszerűen meg kell húzni a kart, és az akku máris leválik – nem kell megnyomni a piros gombot és kivenni az akkut a rekeszből. Védőkeret csatlakoztatható a Bluetooth®-hangszóró strapabírásának fokozásához. A helyszíni hangszóró továbbá teljesen kompatibilissé tehető az L-BOXX mobilitási rendszerrel: az L-BOXX adaptereit egyszerűen csatlakoztatni kell a GPB 18V-6 C Professional rádióhoz, és már használható is. A védőkeret és az L-BOXX adapterek is külön szerezhetők be.
Kompatibilis a Bosch Professional 18V rendszerrel és az AMPShare többmárkás akkumulátor-rendszerével is. A Bosch Professional 12V rendszerrel is kompatibilis.
 
Műszaki adatok:
Bemeneti feszültség, akku: 18 V, 12 V
Méret: 231 x 376 x 336 mm
Súly akku nélkül: 5,6 kg
A kép csak illusztráció!

Kapcsolódó termékek

Kosár
A kosár üres
Felhasználó

Regisztráció

Flex termékek
Valuta
AEG termékek
EURO Árfolyam
HUF valuta HUF 393.83 Ft
HiKoki termékek
Termékajánló
Makita termékek
Facebook
Garancia regisztráció
FLEX Gépregisztráció
AEG Gépregisztráció
BOSCH Gépregisztráció
HiKOKI Gépregisztráció
Mastroweld Gépregisztráció
Metabo Gépregisztráció
Makita Gépregisztráció
EXTOL Gépregisztráció
Ryobi Gépregisztráció